Oktober 2021 wrakduiken KroatiëOktober 2021 wrakduiken Kroatië


en naar wens aansluitend weekje Selce


Voor volgend jaar hebben we een optie genomen op een weekje wrakduiken in Kroatië voor week 41 en naar wens een extra week duiken in Selce in week 42!


De kosten voor een week wrakduiken met een boot all inclusive is 720 euro inclusief twee duiken per dag en vijf dagen duiken. Waaronder 8 wrakduiken. Daar komt de reis bij met vermoedelijk een tussenstop en overnachting. Vliegen op Pula kan ook. Het is redelijk low budget en in oktober is de watertemperatuur nog steeds een heerlijke 18 a 19 graden!

Ik heb een optie op de week 41 genomen en met minimaal 10 mensen hebben we de week en de boot voor onszelf, verder is het weer het hele jaar volgeboekt!


Aansluitend gaat Divein Groningen ook een week naar Kroatië. Leuk om dit naar wens te combineren en voor (een van) beide weken in te tekenen. De mogelijkheid bestaat nu om eerst een weekje met een boot op stap te gaan en verschillende wrakken en grotten in Istrië te bezoeken en aansluitend naar wens een week duiken in Selce. Onder vinden jullie alle details.

De kosten voor deze tweede week duiken zijn vanaf €585,-

Voor meer informatie mbt de kosten en mogelijkheden verwijzen we je graag naar de site https://www.duikeningroningen.nl/kroatie/


Er komt vermoedelijk nog iets bij ter overbrugging in het weekend voor degenen die beide weken willen boeken.


Ik hoor graag van jullie, op de boot is plaats voor maximaal twaalf mensen, maar ik wordt nu al benaderd door kleine groepjes die graag aanhaken en meegaan om dat de rest van het jaar ook al vol zit. Wacht dus niet te lang als je graag mee wilt.

Voor een week Selce is meer ruimte en daar kunnen 18 personen mee.Meer info vind je ook in dit PDF bestand:


Beste duikvrienden uitnodiging Kroatiëreis 2021.pdf


Het programma

s’morgens s’middags

Za Reis naar Kroatië Reis naar Kroatië

Zo Coriolanus Coriolanus

Ma Hans Schmidt Banjole (grotduik)

Di Baron Gautsch Baron Gautsch

Wo John Gilmore Varese

Do Giuseppe Dezza Maona

Vr Reserve dag Reserve dag

Za Terugreis Terugreis